Promenad i skogen

Idag fick det bli en sväng i skogen med Livis!

Som sällskap hade jag med mig min kompis Anna som också har sin gamla skötponny från ridskolan i stallet. Vi båda har alltså köpt våra sköthästar och sedan lämnat ridskolan. 😉

Så jag, Anna, Livis och Lillen begav oss ut i skogen för en promenad runt den ”stora rundan” som jag kallar den. Livis var lite hungrig och gjorde sina dykningar ner i dikena då och då men annars gick det fint. Hon var inte det minsta tittig när hon hade sällskap, men är hon själv så kommer vi knappt bort från stallplanen innan hon stannar och tittar på något ”läskigt”. Så är det iallafall på vintern, tidigare har jag kunnat gå på promenader helt utan problem och även kunnat rida ut själv. Hoppas att det bara är en lite jobbig period som vi kommer ur snart.

Imorgon har jag bara en enda lektion där jag har prov. Hade kunnat vara helt ledig men jag måste göra etnicitetprovet som jag missade när jag var sjuk innan sportlovet som var förra veckan. Men men, det är ju helg sen! Planen med Livis imorgon är att göra ett försök till en uteritt om vi får sällskap. Går det inte så går det inte, då är det ju bara att hoppa av och ta en promenad istället. 🙂

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>