Fredag och uteritt

Äntligen fredag igen!
Provet jag gjorde i morse gick helt okej, skönt att ha det över i alla fall.

Kom hem tidigt vid 10 men råkade somna när jag la mig på sängen, men vaknade precis i tid för att äta lunch vid 1 ungefär. Strax innan 3 åkte jag till stallet med Anna. När vi kom dit stod hästarna inne för det hade tydligen regnat, så vi släppte ut dem igen. Planen var att de skulle gå i vanliga hagen men när vi öppnade boxdörrarna och lät dem springa ut drog de upp till sommarhagen istället som stod öppen. Så där fick de vara och busa runt. 😉

När vi mockat och fixat höpåsarna hämtade vi in våra hästar och gjorde dem i ordning för en uteritt. Vädret var perfekt och Livan kändes lugn när jag stod och grejade med henne. Vi red sedan iväg och vi tog samma runda som igår. Det gick över förväntan även om vi bara skrittade. Hon blev inte rädd för något överhuvudtaget och kunde till och med gå bredvid Annas häst ibland utan att smyga sig in bakom. Det gjorde hon ju så klart några gånger, men ändå. 😉

Snön har börjat smälta nu så vår lilla (den är verkligen jätteliten) ridbana ser inte alls kul ut just nu, men jag hoppas den ser okej ut imorgon så vi kan antingen rida lite där eller bara leka lite om hon är på det humöret. 🙂

Livis
Foto: Tilda

4 thoughts on “Fredag och uteritt

 1. Åh så härligt med uteritt!!! <3
  Hoppas det känns bra på portalen!
  Kram 🙂

  / Admin Linnea

  • Jättehärligt! 😀
   Det känns toppen! 😀

 2. Så härligt med en uteritt, bilden är så sjukt fin btw! 🙂

  • Älskar uteritter! 😀
   Gillar bilden jag med, min kompis är så duktig på att fota! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>