Mysig söndag

Idag åkte jag till stallet lite tidigare än igår så det var forfarande ljust ute, perfekt för att fota och ta en promenad!

Då vi bara har en enda grep i stallet just nu (kaaan ha varit jag som delvis tog sönder den andra) så fick Anna börja mocka och jag fixade Livans höpåsar. Eftersom Anna tar sådan tid på sig när hon mockar så hann jag gå ut och fota lite också. Släppte Livis i en av de större hagarna och hoppades väl på att hon skulle busa omkring lite, men hon var mer sugen på att äta 😉

Hon lyfte på huvudet och såg riktigt söt ut några gånger när det var några som gick förbi lite längre bort, så då passade jag på att fota så gott jag kunde. Så bilder blev det allt ändå!

När både jag och Anna var klara med mockning och höpåsar så drog vi ut på en liten promenad i skogen. Idag fick det bli ”lilla rundan” som är mer inne i skogen med mysiga stigar och så. Livis brukar alltid vilja gå sist men idag gick hon och jag först hela vägen! Självförtroendet växer varje gång vi utmanar oss själva lite grann, som idag. Vi såg en älg inne i skogen också men den sprang snabbt iväg och Livis brydde sig inte särskilt mycket om den utan traskade snällt vidare. Det var dock mer intressant att lukta på varenda bajshög vi träffade på.. 😉

Har precis redigerat klart några av bilderna så jag fixar ett tidsinställt till imorgon med dem!

En bild från idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>