Sent inlägg

Den här dagen gick väldigt snabbt känns det som

Skoldagen var väldigt lugn men då vi hade genomgångar på tavlan på våra två längsta lektioner höll jag på att somna. Ögonen vägrade hålla sig öppna och inte ett ord av vad läraren sa lyckades jag uppfatta.

I stallet fick Livis bara komma in direkt och få sitt hö. När Anna först öppnade hagen så hästarna kunde springa in så såg jag inte till Livan i mörkret, men när jag ropade på henne kom hon i full fart. 😉

Imorgon har jag studiedag och är alltså ledig från skolan. Blir dock ingen sovmorgon för mig utan jag måste upp tidigt och ringa veterinären för att boka tid för Aqua. Förhoppningsvis kan vi komma ut redan imorgon eller ev. torsdagen då jag börjar skolan 12.

Anledningen till att vi ska dit är för att Aquas öga har runnit ett tag och det blir inte bättre. Det rann redan i slutet på förra året ett tag, men då kändes det som en bieffekt av ett vaccin hon fick strax innan. Det var ett uppehåll en liten stund också men sen har det runnit till och från så nu är det dags att försöka ta reda på vad som är fel. Håller tummarna stenhårt för att det inte är något med tänderna.. Lilla hjärtat 🙁

Foto: Tilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>