En sådan där dålig dag man måste ha ibland

En sådan dag hade jag idag..

En lite väl långt inlägg, men behövde bara få ur mig lite

Istället för att försöka rida ut red jag lite på en liten äng precis intill stallet, med Anna och Lillen som stod i mitten och var sällskap. Jag känner inte riktigt att jag vill skriva så mycket om ridpasset, men kort sagt, vi missförstod varandra, hon var lite snubblig, kunde inte hålla igång i galoppen, tittade på saker runt omkring och jag blev bara irriterad. Vi fick alltså inte ut något av det hela så tillslut gav jag upp. Önskar dock hade jag så fort jag kände att vi inte får ut något av passet bara gav upp och gjorde något vi båda tyckte var kul istället, men alltid ska jag fortsätta försöka. Måste lära mig!

Skrittade av henne på grusvägen och gick över den läskiga bron och in i skogen en bit. Det var superfin solnedgång och det kändes så magiskt. Livan kändes så lugn så jag tänkte hoppa upp och bara skritta lite för att avsluta bra. Men det sa hon ifrån om genom att försöka gå eller backa, och hon lyssnade inte överhuvudtaget när jag bad henne stå stilla. Än en gång gav jag inte upp direkt och lyssnade på henne, utan försökte ett tag till. Tillslut kändes allt bara så hopplöst så då gick jag och satte mig på huk vid en gräsplätt och drog av några strån åt henne.

Funderade på hur jag nu skulle kunna avsluta vår dag på ett bra sätt.. Det fick bli att bara släppa henne och gå bredvid henne, och stanna och gå och stanna igen. Trots att jag ridit hemskt och känt mig så dum mot henne så visade hon att hon ville vara kvar hos mig och följde mig i varenda steg. Stannade jag så stannade hon. Vid ett ställe försökte jag höja energin så vi kunde springa men det blev lite fel och hon blev samtidigt rädd för något och kastade sig framåt. Jag stannade direkt och det gjorde hon med! Trots att hon just blivit rädd och egentligen bara ville hem. Hon är för bra ibland.. <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>