Studiedag

Veterinärtid är bokad och jag fick sova ett par timmar till efter att ha gått upp tidigt

Imorgon kl. 09:10 har vi tid hos veterinären och eftersom jag inte börjar skolan förrän 12 så hinner jag dit med henne.

Idag känner jag mig väldigt ridsugen och funderar på om jag ska försöka ge mig ut på en liten uteritt. Vi kanske åtminstone kan ta oss över den läskiga bron och rida runt en liten runda där ett par gånger och sedan bege oss hemåt.

Det finns en perfekt raksträcka och sedan en perfekt galoppbacke med en liten stock, och man kan rida runt hela på typ 5 minuter om man travar lite. Det är väldigt nära stallet också, men anledningen till att vi inte rider ut eller ens så kort som dit är för att Livan inte riktigt kan gå ensam. Tidigare har det gått utan problem men nu under och precis efter vintern har hon blivit riktigt tittig och kan få för sig att dra hem så fort man vänder åt ”hem-hållet”. Men eftersom hon var så duktig på den senaste promenaden kanske det går. Vi får väl se 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>