Lång dag

Gick och la mig rätt sent igår då jag bara skulle kolla på ”ett till” avsnitt av en tv-serie..

Gick upp vid 8 i alla fall och åt frukost och packade in Aqua i bilen för att sedan åka mot djurkliniken. Vi var där i över 2 timmar.

När vi fått komma in så kollade de i hennes öga och sedan var det en som gjorde ett försök till att spola hennes tårkanal. Lilla Aqua sa dock ifrån och hon var extremt ”mammig” idag och skulle upp till mig hela tiden. Vi fick sedan prova några smärtstillande ögondroppar på henne och sedan gjordes det ett nytt försök att spola, vilket inte gick denna gång heller. Hon fick då lugnande och den sprutan hade Aqua inget emot. Sedan fick hon komma tillbaka in i transporten igen där hon tillslut somnade till. Det var lite jobbigt att se henne bara sjunka ihop..

Veterinären kom tillbaka och hämtade henne och eftersom jag hade skola, Aquas ögon skulle spolas och sedan skulle hon vakna till ordentligt så fick hon vara kvar där under dagen. Kan ju säga att jag inte varit helt och hållet fokuserad på lektionerna..

Nu har vi i alla fall hämtat hem en lite drogad och vinglig liten Aqua. Hon trillade nästan i buren men verkade ändå nöjd över att vara hemma. Nu hoppas jag bara att hon kommer igång och äter snart. <3

Nu har det blivit ännu ett långt ”kanin-inlägg” på hästbloggen.. Men det är mest för min egen del så jag kan gå tillbaka och läsa osv. I kväll kommer det åtminstone ett inlägg om vad jag nu bestämmer mig för att hitta på med Livis idag. 🙂

Trött liten skrutt 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>