Idag fick Olivia bestämma

Gav henne förslaget att vi skulle gå en promenad idag igen, och eftersom hon gick med på det lät jag henne bestämma resten

Innan vi gav oss iväg så fick hon bestämma vart hon ville stå och bli borstad. Valet blev i arabernas hage där det fanns massa hö liggande kvar (de hade redan gått in och hagen stod öppen). Så där fick hon stå medan jag borstade bort hennes fina lerinpackning 😉

På promenaden fick hon gå först och bakom oss gick Anna och Lillen. Varje gång hon stannade och åt väntade jag ut henne tills hon själv ville gå vidare och när hon svängde in rätt in i skogen bredvid raksträckan på grusvägen hängde jag bara på. Det visade sig var en perfekt idé! Det var så himla fint där ”inne” med den gröna mjuka mossan på marken och alla mysiga träd. Vi sick-sackade fram mellan träden och bara vandrade runt där utan att veta vart vi var på väg.

När vi kom till slutet så vände vi tillbaka och gick genom skogen tillbaka också. När vi gick ut på grusvägen igen ville hon fortsätta upp i skogen på andra sidan så jag hängde på genom massa kvistar och stenar. Sen ångrade hon sig så då var det bara att smidigt ta sig tillbaka. Sedan var hon nöjd med äventyret och gick raka vägen hem. Vi sprang lite också vilket inte var så lätt med tjocka kläder och ridskor men det var kuligt! 😉

Imorgon kommer jag vara ensam i stallet så då ska vi nog tillbaka till skogen vi var i idag och vandra runt lite igen. Skulle gärna vilja fota där eftersom det är så himla fint, men jag vill inte förstöra våran stund genom att blanda in kameror eller mobiler heller.. Kanske kan få med mig någon som kan fota oss där någon dag 🙂

Hittade den här bilden som Tilda tog i stallet i somras. Längtar så otroligt mycket till sommarlovet. Längtar efter att spendera all tid med min fina familj, mina fina vänner, mina fina kaniner och min fina häst <3

2 thoughts on “Idag fick Olivia bestämma

  1. Vad fin din blogg är! Och din häst med, jag verkligen älskar bilderna på headern 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>