Härlig måndag

Tror aldrig jag kallat en måndag härlig förut

Skoldagen var ganska lugn men rätt seg. Somnade nästan på sociologin där vi hade genomgång, hehe..

I stallet var det dags att möta upp en mamma och en dotter som förhoppningsvis ska börja ta hand om Gangster. Gangster är då en islänning född 2010 som står i samma stall som Olivia. Gangster träffade jag för första gången i december 2013 och började då ta hand om honom samtidigt som jag tog hand om hans ägares (som är min mammas kusin) andra foderhäst. Så jag har alltså känt Gangster rätt länge och har även varit med och ridit in honom. Jag har väl varit lite som medryttare på honom tidigare fram tills jag fick min egen foderhäst och sedan Olivia.

Som sagt, idag var det dags att Gangster fick en ”ny” människa. Allt kändes bra med mamman och dottern som kom och de var väldigt trevliga! Jag visade dem runt i stallet lite och så fick dottern skritta Gangster på banan några varv. Skrutten skötte sig sååå fantastiskt fint trots att ingen ridit honom sen typ i höstas? Tjejen verkade gilla honom och det kändes så himla bra att se honom äntligen få den uppmärksamhet han förtjänar. <3

Livispivis fick vila idag och imorgon får jag se om jag hinner iväg till stallet eller inte. Jag ska nämligen iväg och hämta hem en liten kaninbebis som ska flytta hit! Ingen mindre än Aquas halvsyster! Hon blev leveransklar idag så imorgon åker vi och hämtar hem henne. Längtar så mycket!

Jag och Gangster i somras!

g1 g2 g3 g4

Foto: Tilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>