Perfekt uteritt med en fantastisk häst

Idag är jag otroligt stolt över min fina diva!

Planen idag var en uteritt tillsammans med Anna så när vi gjort i ordning oss och hästarna gav vi oss iväg. Idag bestämde vi att vi åtminstone skulle trava lite i stället för att bara skritta som vi brukar. Jag ville också försöka ha Livan bredvid Annas häst i stället för att hon ska smita in bakom, men idag hamnade vi först i stället! Och där höll hon sig hela rundan!

Vi travade en del på grusvägen och även inne i skogen när vi kom dit och hon tog allt så himla fint! Hon var lite småtittig så klart men det var bara lite småhopp åt sidan när vi travade, inget större än så. På tillbaka vägen blev hon lite taggad men efter att vi skrittat lite så lugnade hon sig och då tog vi lite trav igen. Och när allt ändå gick så bra så bestämde vi oss för att galoppera lite i galoppbacken. Det tycke Livis var en väldigt bra idé och snabbt gick det! Så himla härligt! Lite svårt att stanna efteråt bara och hon fortsatte hellre trava iväg med långa kliv, haha! När hon fått skritta lite så travade vi en sista gång och det gick toppen. Hon skötte sig fint när vi skrittade hem den sista biten också även om hon såg några läskiga saker som hon ville titta på.

Jag är så sjukt nöjd med henne idag och så otroligt stolt! Hon som knappt kan lämna stallplanen för att gå en promenad gick idag först på en hel uteritt! Hon är så fantastisk! <3

 

2 thoughts on “Perfekt uteritt med en fantastisk häst

  1. ¡Hola! ¿Puedes blogga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>