Morgonmys med Kiwi

Godmorgon!

Jag klev upp strax innan 7 i morse och klockan 8 var vi och lämnade Aqua hos veterinären för  ADSQ <– där klev Kiwi på datorn..

Skulle skriva ”för att spola hennes tårkanal ännu en gång”. I alla fall, vi hämtar henne vid 4 igen och jag hoppas att de lyckas få ut det mesta.

Själv är jag ledig från skolan då vår spanska var inställd och vi fick jobba hemma på matten så eftersom de är dem enda lektionerna jag har på torsdagar är jag helt ledig! Får väl se vad jag hittar på idag. Kanske åker ut till stallet innan vi hämtar Aqua, annars får det bli efteråt.

Hade tänkt sova någon timme till då jag inte sov särskilt mycket i natt, men Kiwi bestämde sig för att ha party i buren. Så det var bara att släppa ut henne så hon fick busa runt lite. Hon är verkligen helt galen och hon ska alltid gå dit hon inte får, som under min säng till exempel..

Bild 2016-03-24 kl. 08.57 #2 Bild 2016-03-24 kl. 08.57 #6

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>