Skärtorsdag

Skärtorsdag idag och imorgon börjar påsklovet på riktigt!

Dagen har känts väldigt lång eftersom jag gått och väntat på att hämta hem Aqua. Allt hade gått bra med henne förutom att de inte fick till någon bra passage när de spolade denna gång heller.. Det var också något i ögat som kunde ”spricka” när man spolade vilket verkade ha hänt men det hade redan börjat ”läka”. Hon ska i alla fall få metacam (smärtstillande) i tre dagar nu så vi får väl se hur glad hon blir på mig varje gång jag kommer med sprutan.. Veterinären som spolade ska ringa upp någon dag nästa vecka och berätta lite också så får vi se hur det blir med allt.

Olivia fick komma ut och löshoppa tillsammans med Lillen i kväll! Jag behövde typ bara stå i mitten och titta på den här gången med, hon bockade och busade massor haha!

Imorgon är planen en uteritt med Anna och på lördag ska jag försöka hoppa lite. Jag och Anna krattade (släpade en tuuung kratta över) ridbanan idag så nu ser det extra fint ut så man blir lite sugen på att rida där, även om uteritt är så mycket bättre. 😉

Två bilder på Mimmi från mars förra året!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

2 thoughts on “Skärtorsdag

  1. Men åhhh så sööööt! *.*

    • Åhh jaa visst är hon! <3 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>