Glad Påsk!

Om det nu är idag man säger det? Känns som folk har sagt det både i förrgår och igår så jag har inte ens någon koll längre, haha!

Planen idag var ju egentligen att hoppa lite på banan, men eftersom jag ska iväg med min familj till min farmor vid klockan 4 så känns det inte som att jag riktigt hinner med det. Jag har fixat hos kaninerna och ska snart äta lunch så jag hinner nog inte iväg till stallet förrän vid 2 kanske så då blir det bara att mocka, fixa höpåsar och kanske ta en promenad. Får se om min pappa kan stanna kvar så han slipper åka fram och tillbaka så sparar vi lite tid. 🙂

Imorgon får det nog bli lite hoppning i stället. Om det inte dyker upp andra saker.

En av mina egna små påskharar 😉

Mimss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>