Älska sommartid!

I natt slog det om till sommartid och trots att jag vaknade något sent känns det som att jag har hunnit med en hel del idag!

Började dagen med städa rummet och sedan fick Kiwi komma ut i en stor hage medan jag låg på marken och fotade. Det var väldigt uppskattat och hon busade runt som en galning! Aqua fick sin sista spruta metacam idag också så nu är det bara att vänta på att veterinären ska ringa upp på tisdag så får vi se hur vi går vidare.

Strax efter halv 6 åkte jag iväg till stallet och när jag kom dit så började jag ställa upp lite hinder. Två på långsidan med två galoppsprång i mellan och sedan ett snett igenom. Livan kom och mötte mig i hagen och stod och halvsov medan jag pysslade om henne ute vid stocken. Klockan var halv 7 när jag började rida och det var fortfarande jätteljust! Sommartiden gör verkligen jättemycket!

Efter att jag skrittat fram för hand på grusvägen hoppade jag upp och värmde upp lite till. Själva hoppningen gick faktiskt över förväntan! Hon var inte alls lika springig och ”het” som hon varit den senaste tiden. Kunde släppa henne helt och hoppa på lång tygel utan att hon drog på. Det var väl en gång hon tyckte det blev lite kul så då drog hon ner huvudet efter att hon hoppat och ökade lite på långsidan utan hinder, haha 😉

Det blev lite snäva svängar till och från hindret som stod snett igenom eftersom banan är så otroligt liten, men det löste hon väldigt fint! Är verkligen supernöjd med henne!

Hästarna fick komma in vid halv 8 idag! Så skönt för dem att kunna vara ute lite längre nu.

Imorgon ska jag iväg till min mormor och morfar för att äta lunch och ha lite påskäggsjakt (man blir väl aldrig för gammal? 😉 ) Senare ska jag iväg till stallet med mamma och Jonte och nu när Anna är borta har jag två hästar att fixa åt. Får nog lite hjälp imorgon och så kanske Jonte vill rida Lillen lite, så vi får väl se vad jag hittar på med Livan sen. 🙂

Godissugen diva efter ridpasset!

12896303_926246207494304_555017076_o 12903859_926246187494306_476343261_o

2 thoughts on “Älska sommartid!

  1. Låter som en bra dag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>