Tisdagskväll

Var för trött för att blogga igår så det får nog bli två inlägg idag (i natt..) i stället. Eller ett extremt långt ännu en gång, vilket inte känns så bra. 😉

Dagen igår var verkligen toppen! Var jättekul att få träffa mina släktingar och kusiner på min mammas sida och maten var supergod. Min mormor och morfar hade varit riktigt påhittiga också och gjort en ”fångarna på fortet”-liknande grej vi fick göra för att tillslut få tag på våra påskägg. Det passade både mig som fyller 18 i år och min yngsta kusin på 2 år. De lyckades alltså riktigt bra!

Min lillebror ångrade sig och ville inte längre följa med till stallet sedan, så i stället för att han red så red jag en ”lektion” för min mamma. Jag fick rida lite serpentinbågar och övningar med skänkelvikningar som hon fått göra på ridskolan och det var riktigt svårt och jobbigt. Känner att jag och Livan har latat oss en hel del, men det var faktiskt kul att jobba lite. Serpentinbågarna fungerade super som lösgörande och det är så bra att man kan göra dem i alla gångarterna. När det kom till galoppfattningarna som jag gjorde precis när vi var mellan två sockerbitar i bågen så började hon förstå vad det gick ut på så då tyckte hon minsann att hon kunde fatta galopp mycket tidigare och bara köra på. 😉

Fick göra lite annorlunda varje gång jag red bågarna, då gick det bättre. Jag fick även testa på galoppombyten som min mamma sa att vi säkert skulle klara av och det fungerade ju! Åtminstone ett par gånger. Skänkelvikningarna gick bra de med, åtminstone vissa gånger. Hon vart lite springig ibland men det var ju trots allt ett tag sen vi red såhär ”seriöst” så jag är nöjd, haha!

Jag avslutade med galopp på spåret där jag gjorde lite tempoväxlingar på långsidorna vilket gick helt okej!

Jag var helt slut efteråt och Livan verkade också lite trött. Men det var kul att rida som en lektion igen och min mamma var en bra ridlärare! 🙂

Bilderna ville visst inte ladda för mig idag, så det får bli en gammal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>