Då var påsklovet över

Vilken sorglig rubrik alltså..

Kunde inte sova alls igår, som vanligt dagen innan skolan sätter igång igen. Sen var jag så nervös över att Aqua skulle in till veterinären igen vilket gjorde saken ännu värre. Somnade ju till slut i alla fall. I morse åkte vi och lämnade Aqua hos veterinären igen vilket gick ganska snabbt, så jag åkte hem igen för att sedan gå till skolan med Blue Neighbourhood i öronen, vilket jag behövde..

Skoldagen kändes väldigt seg men som tur var hade vi ingen svenska som var sista lektionen, så vi fick sluta lite tidigare. Så fort min pappa kom hem åkte vi och hämtade Aqua. Det hade gått bättre idag och de hade äntligen fått passage! Så för att det förhoppningsvis ska hålla sig bra så ska vi in på fredag igen. Just nu ska hon få två olika ögondroppar, den ena 5 gånger per dag och den andra 2 + metacam 1 gång om dagen i tre dagar. Stackars lilla Aqua. Men tack och lov så är hon okej. Är lika rädd varje gång hon är inne hos veterinären. <3

Livan har fått ta det lugnt några dagar nu efter att jag flög av då min nacke fortfarande gör ganska ont. Vi har gått lite promenader och idag fick hon busa på ridbanan med Lillen och Gangster. Det var riktigt kul tyckte hon och var helt galen! Hon var nog mer i luften än på marken haha!

En något missnöjd liten Aqua 😉

12948457_932948306824094_2090136531_o

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>