Idag var hon en ängel

Det här med bra och dåliga dagar är verkligen vardag för mig och Livan. Ibland går allt alldeles utmärkt och ibland fungerar det inte alls. Och ibland är det någonstans där i mellan. Idag var en sådan dag där allt fungerade!

Jag slutade redan vid 12 idag så jag hann ta det lugnt en stund hemma och kolla på lite tv-serier innan jag cyklade till stallet med Anna. När vi kom dit började jag med att hämta in Livan och sedan satte vi igång med att träna. In och ut ur stallet gick vi och hon ignorerade mig inte en enda gång och försökte gå över mig! Jag kontrollerade vartenda steg och bad henne gå fram och backa och även stå stilla utan att jag stod bredvid. Allt tog hon så himla fint och hon stod där som en oskyldig liten ängel, haha!

Medan jag och Anna mockade kom de två tjejerna som skulle hälsa på Lillen, så då tog vi in hästarna så de fick borsta dem. Livan gick in rätt fint på stallgången med tjejen som skulle rida henne, även om hon gjorde ett litet försök till att fortsätta framåt, men då räckte det med att jag bara använde rösten och sa till henne att hon minsann skulle stå kvar där. 😉

Jag mockade klart och fixade höpåsarna och Livan stod så snällt medan hon blev borstad. När vi var klara i stallet och hästarna var klara fick tjejerna skritta ut den lilla rundan som lite uppvärmning. Jag och Anna hängde med och hästarna skötte sig så fint så. De fortsatte sedan på banan medan jag och Anna satt vid sidan av och tittade på. Jag blev så sjukt överraskad när jag såg tjejen och Olivia rida runt där. Det såg så himla fint ut och Livan slappnade av helt och hållet och ”gick i form” sådär som de flesta gärna ser att de gör. Tjejen som red fick ju självklart rida bettlöst och hon hade inget spö, inga sporrar eller liknande heller. Hennes hand var otroligt stilla och hon var så himla följsam och det såg bara helt fantastiskt ut! Det syns så tydligt på Olivia när hon har en mindre ryttare på ryggen som är van att rida på ridskola. Hon får liksom ett helt annat uttryck och bär runt på sin ryttare så försiktigt och fint.

Finaste hästen ♥

11897146_812579888860937_1372312979_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>