Torsdag

All motivation försvann ju typ när påsklovet tog slut, men ska försöka blogga lite oftare även nu när skolan är igång, hehe..

Livis har fått löshoppa eller löslongera de senaste dagarna då jag inte riktigt känt mig så sugen på att rida. Igår tränade vi på att sätta hovarna på en lastpall vilket vi försökt med två gånger tidigare utan att det gått. Men igår minsann! Jag var på rätt ställe vid rätt tillfälle och allt fungerade verkligen. Två framhovar på pallen hade hon och stod kvar tills jag bad henne gå av. Pallen var ju dock inte den bäst så den blev lite trasig efteråt.. Hoppsan!

I stallet blev det dock lite svårare för henne att fokusera och jag fick säga åt henne att hon faktiskt inte får gå rakt över mig och in i boxen. Det gick bra tillslut i alla fall då hon stod lös på stallgången och väntade på att jag sa att hon fick gå in. Tror vi måste träna mer på de ”självklara” sakerna som att bara gå in och ut ur stallet. Fungerar inte det kommer vi ju ingenstans liksom.

Idag får jag se om jag rider. Det kommer två tjejer som ska hälsa på Annas ponny, Lillen så de kanske vill rida tillsammans. Isåfall kan Livan säkert ställa upp, haha!

Någon vecka efter att hon kommit till mig. Här hade hon fortfarande en onödig metallbit i munnen. Den ligger numera längst ner i min låda under sängen bland ridkläderna.

livpiv

Foto: Tilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>