Allt kommer bli bra

Igår var en extremt jobbig dag. Jag var så otroligt ledsen och bröt ihop flera gånger och det blev bara värre av att jag började klandra mig själv för alltihop.

Men hur det går på torsdag, när vi gör ännu en sista spolning av Aquas öga, så kommer allt bli okej. Vare sig det fungerar eller inte. Allt kommer bli bra.

Nog om det jobbiga. Idag har varit en bra dag. Åkte till Norrköping med min familj och utnyttjade alla mina presentkort. På hööks fick jag med mig en mintgrön tröja (jag har nog inte skrivit det här men jag är helt kär i mintgrönt), en saltsten och en nackpad till Livans svarta träns. Sedan köpte jag lite andra kläder på cubus och lindex till mig själv.

Kom hem ganska sent så det var bara att slänga på sig ridkläderna direkt och cykla till stallet med Anna. Vi tog sedan in hästarna direkt och gav oss iväg för en skrittrunda. Det var fortfarande ljust trots att klockan var strax innan 8!

Hästarna skötte sig väldigt fint och verkade tycka det var kul att gå i skogen. Det var bara några få saker som var lite läskiga men annars var Livan väldigt avslappnad.

Vi cyklade inte hem förrän efter klockan 9 och då var det riktigt mörkt. Vi överlevde i alla fall och när jag kom hem åt jag grillat (vegetarisk schnitzel haha) och fick glass med frukt till efterrätt!

12970420_935994263186165_82471309_o 12970502_935994213186170_269805109_o

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>