Uppdateringen är inte på topp

Jag skulle kunna skylla på allt plugg vi har i skolan just nu, men eftersom jag skjuter upp alltihop och inte har pluggat det minsta lilla på flera dagar kan jag inte riktigt göra det..

Mina dagar har i stället sett precis likadana ut flera dagar i rad:

Skola, släppa ut kaninerna, stallet, tv-serier/youtube, sova

Jag red Livan lite på banan i förrgår men hon hade väldigt svårt för att slappna av. Hon gick och gnäggade och hade huvudet väldigt högt i början, troligen för att Gangster hade fått gå in. I slutet började hon i alla fall slappna av och började arbeta ordentligt. Traven var riktigt fint och det kändes att hon trampade på bra med bakbenen. Galoppen gick faktiskt också väldigt bra och hon blev inte lika springig i avsaktningarna.

Både igår och idag har jag och Anna gjort något vi aldrig testat med hästarna. Vi har cyklat! Livan tycker inte cykeln är konstig alls och hon travar så fint bredvid! Visst får hon för sig att det ibland är roligare att dyka ner i diket så jag måste släppa och åka vidare, men annars så! Vi ska nog lära oss en dag! 😉

12992026_937830026335922_696267377_o 13000574_937830146335910_987337937_o

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>