Fredag!

Och uppdateringen är fortfarande inte på topp..

Igår var vi hos veterinären ännu en gång (ja vi kämpar på som sagt) och det hade gått okej. Men när vi kom hem så hade det högra ögat börjat rinna. Då kändes det verkligen som att allt gick emot oss. Ögat var helt rött runt om och hon kliade på det. Spolade med koksaltlösning och i morse fick hon en av ögondropparna även i det ögat. Och när jag kom hem från skolan så var det som om det aldrig hade hänt något. Lite torkat klet satt kvar som jag bara pillrade bort. Tack och lov.. Vi gick ut på vår dagliga promenad i trädgården och gick in 45 minuter senare. Alldeles lagom!

Igår hade jag även båda hästarna så efter att jag varit iväg och vaccinerat Kiwi så cyklade jag till stallet. När jag fixat åt Livan och Lillen fick hästarna komma ut och springa lite på banan. Det verkade uppskattat och de var nöjda när de fick komma in sen.

Snart ska jag iväg till stallet med Anna så då får vi se vad vi hittar på. 🙂

13009919_939495379502720_204120951_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>