Fin häst med flummig ryttare

Som planerat fick det bli ett litet hopp-pass igår!

Jag var verkligen sjukt trött efter skoldagen igår men ville ändå rida, så det var bara att ta in hästen och göra iordning henne. Ställde upp ett litet kryss på en volt och värmde sedan upp i skritt och trav. Galopperade lite på volterna också och i höger varv var hon verkligen jättefin! Hon kunde korta galoppen och var inte alls sådär springig i avsaktningarna som hon brukar.

Började rulla över krysset sedan i båda varven vilket gick som det gick med en måndagstrött ryttare på en diva som får sköta allt själv. Avstånden blev lite konstiga ibland och hon fick hoppa av lite dåligt (mitt fel). Min ”hoppsits” är typ rip så jag lät henne sköta det mesta, vilket hon gjorde så gott hon kunde. 😉

Efter att vi skuttat klart tog jag av henne grejerna och så fick hon komma ut och busa i sommarhagen tillsammans med Gangster och Lillen en stund. Det var väldigt uppskattat! Gaaalna hästar! Vi fick dock lite problem när det var dags att ta in dem igen.. Livan kom till mig ganska snart men de andra två var lite busigare. Gangster kom även han sedan och när Lillen upptäckte att han var kvar ensam så skyndande han sig till grinden så han också fick komma in.

Idag cyklade jag till skolan för att ha svenska. Sedan cyklade jag hem igen. Värd skoldag osv. Men vid halv 11 var jag på intervju på sjukhuset då jag ska sommarjobba där. Fick lite information och fick berätta lite om mig själv. Det gick rätt bra ändå.

När jag kom hem åt jag lunch och sedan gick jag ut och slängde upp en liten krokbana med svårhinder åt Aqua (för er som inte vet något om kaninhoppning så är krokbana detsamma som banan på hästhoppning, alltså att hinderna står ”huller om buller” istället för på en rak linje, och svår är själva klassen som Aqua är i) eftersom det är krok på lördag och jag ville känna av hur hon tar flera svårhinder i en bana. Det gick verkligen sjukt bra! Bättre än sist, antagligen för att hon gillar krok bättre än rak. Hon var riktigt taggad och hade världens marginal men höll ändå ett lagom tempo så även jag kunde hänga med. 😉

Det blåser en del idag med, men jag hoppas att det lugnar sig mot kvällen så att det går att rida. Det gick ju igår även om det blåste och även regnade sedan, men då hade jag som tur var ridit klart. Istället var vi och väntade ut bushästarna i sommarhagen i regnet.

13016316_941791982606393_220979131_o

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>