Fredag 22 april

Livet rullar på och det känns som att allt börjar falla på plats på något sätt

Aqua har varit hos veterinären för sista gången nu. Nu ger vi upp, men inte på det sättet man kanske tror. Att hennes ena öga rinner påverkar henne inte negativt överhuvudtaget och hon är precis som hon alltid varit. Därför så kör vi på som vanligt, vilket veterinären tyckte var det bästa vi kunde göra!

Livan har skött sig fint de senaste dagarna när det gäller ridning. För någon dag sen red jag ett litet dressyrpass på banan och det gick hur bra som helst! Red lite serpentinbågar och åttor för att få henne mjuk och följsam vilket hon blev mot slutet. Galoppen var riktigt fin och hon kunde korta steget och ändå hålla igång hela tiden. Försökte mig på galoppombyten men det tyckte inte Livan var en bra idé så vi struntade i det. Ska försöka träna på det någon gång över en bom. I stallet har hon varit lite jobbig och börjat gå över mig igen. Det är verkligen jättetråkigt när det faktiskt känns som hon slutat med det, men så plötsligt blir jag osynlig igen och hon bara fortsätter över mig. Men men, vi får kämpa på.

Idag var tjejerna som brukar komma och rida Livan och Lillen i stallet igen och Livan fick ett kort pass på banan med lite bommar. De fick börja med att skritta fram dem den lilla skogsrundan där Livan var väldigt tittig. Hon var otålig redan på stallgången vilket jag gissar beror på att hon vilade helt och hållet igår (när jag var på konsert och såg SHAWN MENDES btw!!). Men hon skötte sig fint ändå med bara några skutt åt sidan och sådär. På banan kunde hon slappna av bättre och hon tog bommarna väldigt fint. Galoppen såg också väldigt fin ut!

Imorgon är det dags för årets första kaninhoppningstävling! Har längtat så otroligt länge och det ska bli så himla kul att komma igång igen! Hinner nog till stallet efteråt när jag kommer hem, om det inte tar allt för lång tid, så då ska jag försöka hinna rida Livan lite.

Vill ha sommarpäls, hoppning i halsring, bad med hästarna och lite sol tack

Skärmavbild 2016-04-22 kl. 23.19.58Skärmavbild 2016-04-22 kl. 23.19.49

Foto: Tilda

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>