Lång dag

Idag fick det bli att kliva upp tidigt för att åka iväg på tävling med kaninerna!

Vädret idag var verkligen jättekonstigt.. Det började med lite molnigt med stundvis sol för att sedan gå över i hagel. När det sedan kändes som att haglet började minska kom det istället världens snöoväder! Det var inte så väntat med tanke på att vi ändå bor i sörmland och har haft vår i flera veckor..

Som tur var hann mina kaniner hoppa innan det värsta började och det gjorde dem väldigt fint! Aqua orkade inte riktigt med de stora långa hindrena så en del bakbommar åkte ner. 5 fel och ingen final på det. Men hon var väldigt pigg och stressade inget alls! Mimmi skuttade på 2+1 i veteranen och var även hon rätt pigg! Lite tröttare i finalen men hon kämpade på. Bästa tjejerna!

Anna fick ta Olivia idag medan jag själv la mig i ett varmt bad och efteråt blev det tacos. Nu ska jag försöka bli klar med en inlämingsuppgift och sen blir det youtube en stund innan jag går och lägger mig.

Aqua i svåren idag!

Foto: Boel Eriksson Åsbäcken

Aquaa 1 Aquaa 2 Aquaa 3 Aquaa 4 Aquaa 5 Aquaa 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>