Går det mot det bättre?

Gissa vad?

Idag var jag tillräckligt stark att jag kunde skruva av korken på en flaska och jag hade tillräckligt med ork för att gå ut och selträna Kiwi! Fantastiskt! 3:e gången i sele för henne och lillskrutt sköter sig galant.

Annars då? Vaknade klockan 3 i natt och kunde inte andas p.g.a. genomförkyld af. Hittade mobilen, blir bländad, lyckas hitta nässprejen som är 99% slut. När de sista dropparna av mirakelsprejen gjort sitt kunde jag i alla fall sova ett par timmar till.

Är nu inne på dag 5 utan att ha träffat Livan. Har inte varit utan henne såhär länge sen vi köpte henne, usch jag står inte ut! Imorgon ska jag verkligen försöka ta mig ut tillsammans med någon som kan hjälpa mig med mockning och höpåsar. Vill bara få mysa med Livis och bara vara i stallet.

Något bra är ju förresten att vi fick helgen på oss att göra klart sam-uppgiften! Tjoho, två dagar till som jag kan skjuta fram uppgiften!

Nej nu ska jag gå ner och spela spel med familjen och äta lite chips. Det är ju trots allt fredag, även om jag är sjuk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>