En bra dag med Livis

Igår hade jag jätteont i huvudet nästan hela dagen, så orkade inte göra så mycket i stallet.

Det var en tjej som var lite rädd som fick skritta Livan vilket gick jättebra. Livan tog hand om henne så fint. Bästa hon.

Jag mådde ännu sämre när jag kom hem på kvällen och gick och la mig redan vid 10 efter att jag fått i mig något att äta.

Idag kände jag mig bättre och har bara haft liiite ont i huvudet, men det var inget som förstörde dagen liksom. Tog in Livan och borstade av henne i stallet och satte sedan på tömkörningsgrejor. Det fanns ingen sadelgjord som passade tömkörningsgjordens långa stroppar (alla blev för stora) så jag fick försöka hålla den på plats med en elastisk täckesgjord. Det gick ju ganska okej men den gled runt ibland, så då fick vi stanna och fixa till den.

Själva tömkörningen blev mest på volt där jag lättare kan stå mer still i mitten eftersom jag fortfarande inte orkar så mycket. Men det mesta brukar gå sämre från marken när jag själv inte har någon bra och hög energi så jag försökte höja upp den ibland och vara mer aktiv. Livan skötte sig i alla fall jättefint! Jag däremot måste lära mig att hålla reda på de långa tömmarna bättre. Men det gick ändå. Galoppen är lite svår att få igång, jag måste verkligen vara med och peppa henne och ibland ”galoppera” med själv från marken vilket jag gjorde i ena varvet. Men när hon väl kom igång höll hon galoppen jättefint och frustade nöjt.

Avslutade när det gick som bäst och plockade av henne sakerna. Började klia henne på halsen och av en slump hittade jag hennes favoritställe att bli kliad på! Hon började sträcka på sig och pillra lite på mig för att klia tillbaka. Har försökt hitta hennes ställe hur länge som helst utan att lyckas, men idag minsann!

13113062_950713278380930_147544294_o 13128555_950713221714269_758762599_o 13161469_950713191714272_1652080750_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>