Pigg och glad diva

Nu den senaste tiden har allt känts så himla bra med Olivia

Det känns som att jag länge jämfört Olivia med Pixen (”min” gamla ponny som stod i stallet 2013-2014 som jag älskade över allt annat). Och då gick det inte bra med någonting verkligen. Men nu är det slut med att jämföra. Både Olivia med andra hästar och mig själv med andra ryttare. Vi är vi och vi duger precis som vi är. Då går allt helt plötsligt så mycket bättre.

Igår blev det en mysdag i stallet med lite dusch för Livan. Passade på att tvätta ur svansen lite också så nu är den ren och fin, och känns nästan lite tjockare. Hon var så söt när hon stod vid stocken och jag ryktade. Hon stod och slickade på grimskaftet, stocken och typ i luften i eeeevigheter. Trodde nästan hon var trasig 😉

Idag var det äntligen dags att rida! Har inte ridit sen innan jag var sjuk och allt. Vi drog ut på en uteritt med bara skritt runt den lilla rundan och Livan var såå glad över att få komma ut i skogen igen, det var så längesen vi red ut! Hon fick gå sist i början men när vi kom in i skogen gick hon självmant före och fortsatte sedan gå först hela rundan. Först kändes det som att hon var spänd men förstod tillslut att hon bara var pigg och taggad. Hon skrittade på i en snabb takt och tyckte inte alls om idén att vänta in kompisen bakom som ibland hamnade efter. Hon var så himla pigg och glad och blev inte rädd för en enda grej på hela rundan! Kvällssolen sken så fint och jag fick nästan lite sommarfeeling. Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>