Ett bättre pass

Igår kändes passet lite bättre, hon var inte lika spänd och överpigg

Hon började med att vägra gå över bron genom att börja backa, men det gick fint när Lillen fick gå före. Travade igång lite kort och tog galopp direkt efter vilket gick fint. När vi skulle svänga upp i skogen blev hon rädd för något och kastade sig framåt, men som tur är stannar hon alltid på en gång. Det gjorde hon den här gången men jag själv hängde inte med och hade hon inte haft huvudet högt hade jag nog flugit av. Hon räddade mig alltså, haha! Tog en sista galopp upp för en backe och skrittade sedan hem till banan där jag ställt fram en liten oxer med sockerbitarna.

Hon var mycket mer framåt på banan än i förrgår och när jag styrde mot hindret taggade hon till ordentligt och hoppade superfint! Hon drog inte iväg utan lyssnade jättebra och hon sköter allt så himla fint. Vi kom inte konstigt på hindret en enda gång i något av varven, och jag kände att min balans och sits var bättre än förra gången.

Orkade inte hoppa av för att hämta halsringen eller ens stänga ridbanan så vi skippade halsringen. Men snart så!

En bild från i förrgår 

Livan 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>