20 maj

Men hej!

Okej, jag tänker inte skriva ett mils långt inlägg om varför jag inte bloggat. Kort sagt, skolan har tagit död på mig ett bra tag. Men just nu har jag inga rester eller inlämningsuppgifter som ska in alldeles för snart!

Har av samma anledning inte haft något sug efter att rida heller, men vi har fortsatt en del med longeringen. Det går verkligen bättre och bättre och hon får allt mer framåtbjudning. För någon dag sen hade jag även två hinder med och det skötte hon väldigt fint även om hon tyckte att det var lite jobbigt och kom lite tokigt ibland. Igår när vi longerade gick det verkligen toppen. Hon landade i en lång och låg form i traven och höll igång jättefint i galoppen även mot slutet när hon blev trött. Galoppen är nog den som förändrats mest. Hon tar verkligen för sig och håller igång utan att jag behöver lägga mig i.

Har i alla fall ridit lite grann även om jag inte riktigt känt för det. Jag skrittade i halsring + träns på banan för någon dag sedan och tränade på halter och att backa. Det gick helt okej och vi fick till flera bra halter och ryggningar där jag endast behövde använda kroppen och halsringen. Red barbacka då också vilket Livan inte varit så förtjust i. Men denna gång brydde hon sig inte alls och gick precis som vanligt. Kanske för att hon snart fällt klar och sådär? Fast i och för sig fäller hon en del fortfarande. Hursomhelst så gick det toppen! Skrittade ut en gång runt den stora rundan också, där det numera ligger en stor hög med timmerstockar på ett ställe i skogen. Livan fick passa på att kolla in växthuset som byggts vid ett hus också, vilket var lite läskigt. Jag var beredd på att hon typ skulle dö över timmerstockarna, men min knäppa häst traskade förbi dem utan att blinka. Hon stannade till och med bredvid högen för att äta gräs ur diket, haha!

Nej men oj vad långt inlägget blev! Så går det när man inte bloggar på 5 dagar.. Suck!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 thoughts on “20 maj

  1. Okej jag vet inte hur jag hamnade här, men wooow så fin blogg du har! Här kommer jag garanterat att klicka in oftare 😀

    • Men åh så snällt sagt, vad glad jag blir! Roligt att du gillar den! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>