seeing the pain inside in this house of fear

Imorgon är det dags för provet. Lastträningen!

Innan stallet idag så drog jag iväg med familjen (- Johannes) för lite minigolf. Det var sjukt varmt och det gick inte särskilt bra. (Jag kom sist haha..)

Men efteråt rullade jag ner med cykeln till specce och köpte en ben&jerry’s half baked som jag alltid velat prova. Den var amazing.

I stallet passade jag på att miljöträna lite med läskiga saker inför imorgon. En presenning, spön med plastpåsar på och ett longeringsspö som jag slog i marken med och snurrade med ovanför henne så att det gjorde ljud. Och tänk. Min häst som blir rädd för en konstigt färgad lera i skogen stod blickstilla och brydde sig inte om varken spöna eller presenningen trots att jag viftade och slog omkring med allt som en galning. Gå över presenningen, ha den över sig, ha den släpandes/flygandes bredvid sig när hon skrittar och travar. Inga problem överhuvudtaget.

Det enda hon reagerade på genom att bara backa lite, var när jag drog presenningen över huvudet på henne. Det är alltid bra att veta, för nu kan jag förstå varför hon till exempel inte gillar att gå in på stallgången. Hon gillar helt enkelt inte när hon inte kan se lika bra. Kan även vara därför hon inte gillar transporten, så vi ska lägga in lite nytt spån och ha den lilla dörren där framme öppen så att det blir så ljust som möjligt för henne.

Nu ska jag fortsätta äta chips, kolla på youtube och vänta på att mina kakor i ugnen ska bli klara. Vadå, brukar inte ni baka klockan 11 på kvällen? Inte? Okej, kanske bara är jag. 

13287979_962031650582426_1585631453_o13282166_962031653915759_1056332157_n

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>