Trött häst och trött människa

Ja men hur gick det då?

Lastträningen började med att jag gick fram till transporten med min knäppa lilla häst som får för sig att klampa rätt in utan att jag ber henne om det. Vadå svårlastad? Haha, blev så chockad. Vi backade ut och gjorde om det igen. Men sedan tog det stopp. Hon backade och backade och backade. Vi höll på ett bra tag och tog pauser lite då och då. Ibland gick hon in, åt lite äpplen och kraftfoder medan jag stod lugnt bredvid, men sen var det som att hon inte klarade av att stå där inne så hon backade snabbt ut. Klaustrofobi kanske?

Önskar så att jag inte blev så frustrerad när det inte går bra. Vi bråkade en del men vi kunde i alla fall avsluta bra genom att hon klev på en sista gång, åt lite och så backade jag ut henne istället för att låta henne kasta sig ut själv.

Nästa träning är målet att hon ska stå kvar utan att få panik. Och går det bra så är målet för träningen efter det att kunna stänga luckan där bak. Vi nådde ju målet idag som bara var att hon skulle gå in, vilket hon gjorde. Så duktig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

One thought on “Trött häst och trött människa

  1. Såå mysig bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>