Jag är tillbaka!

Hej!

Vart ska jag börja?

Jag har nu haft sommarlov i en vecka och det är så skönt. Kaninerna kan vara ute mycket längre och jag behöver inte stressa i stallet.

Lyckades undvika ett F i matte och har då godkänt i alla ämnen, yay! Nu behöver jag aldrig mer ha matte, spanska, idrott, samhällskunskap eller engelska. (Säkert något mer). Engelskan skulle jag väl inte vilja slippa egentligen, men engelska 7 verkar så svårt så därför valde jag foto 2 till mitt individuella val. Jag gick ju ändå foto 1 i 2:an så varför inte, haha! Resten av ämnena är jag i alla fall glad över att jag inte behöver ha längre!

Vad har Livan haft för sig då? Jo vi har faktiskt ridit ut ett par gånger nu – ensamma! Det har gått toppen även fast hon lekt pansarvagn i skogen när vi galopperat. Annars har vi mest tagit det lugnt.

Slängde ihop en ny header också! Tog ganska lång tid och var rätt pillrigt, men blev ändå rätt okej. Den får väl duga tills jag känner mig kreativ nästa gång. Bytte bakgrunden också, ananaser blev det såklart!

Bilden på mig och Livis tog Anna idag, så jag ska försöka redigera lite fler av dem bilderna så kommer de nog upp här sen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>