Hovslagare och smörja utrustning

Idag var hovis ute så Livan blev fin om fötterna och fick nya skor. Trots att det flög in en del flugor och andra större äckliga saker så stod hon så fint och lät hovslagaren göra det han skulle. Precis när hovis blev klar med henne började det regna, så Livis fick stå i boxen medan hovis skodde de andra två.

Under tiden passade jag på att ordentligt smörja all utrustning. En ren och fin sadel och tre rena fina träns hänger nu i sadelkammaren. Ett av tränsen funderar jag dock på om jag ska sälja då jag inte använder det längre. Det kanske dyker upp här också ifall någon som kikar in här skulle vara intresserad. Det är ett svart crossunder i storlek cob!

Hästarna fick komma ut igen när det slutat regna och så cyklade jag och Anna hemåt igen.

Imorgon ska jag förhoppningsvis (om vädret samarbetar) fota Anna och Lillen. Hinner jag så ska jag nog rida en stund efteråt. Hade mitt minneskort till kameran haft lite mer plats skulle jag kanske fått lite ridbilder också men vi får väl se! Får typ plats ca. 80 bilder på minneskortet jag har nu, alldeles för lite ju.

Såhär blev många bilder från igår, haha! Inte lätt att fota med en hungrig häst..

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>