Men hallå!

(Kopierat från gamla bloggen, och av någon anledning försvinner alla mellanrum..)
Har ju nästan saknat att gå in här, åh!
Eftersom horselife är  ”temporärt nere för underhåll” så fick jag ta min motivation till att blogga och logga in här i stället. Kanske kopierar och lägger in inlägget på den aktiva bloggen sen när jag kan gå in där. 
Kan ju börja med att säga att jag ännu en gång blivit sjuk. surprise surprise. Inte så farligt, men ändå. Så segt!
Hursomhelst, idag var jag och Anna ute på äventyr med våra sommartrötta hästar. Med en ryggsäck på ryggen innehållande en burk chokladbollar gav vi oss iväg på en skrittrunda för att upptäcka nya ridvägar. Hästarna skötte sig fantastiskt och kämpade på så bra trots alla flugor, myggor och andra flygande hemskheter.
Vi red vår vanliga runda i skogen men red sedan rakt fram istället för att svänga av som vi brukar. Då kom vi ut till en grusväg, eller typ skogsväg. Vi har ridit dit förr men bara ridit en bit och kollat åt ena hållet, så nu red vi åt det andra. Vi kunde rida på stigen ett tag men sedan kom vi fram till ett hus och det såg ut som att vägen bara fortsatte in på deras tomt så vi vände. Men stigen vi red på var verkligen en perfekt galoppstig så den kommer att utnyttjas!
Vi forsatte sedan åt andra hållet som vi redan ridit åt, men förra gången vände vi bara för att vi såg ett hus längre fram. Nu var vi inte lika fega så vi fortsatte, och det visade sig att vägen delade sig längre fram så man kunde fortsätta åt ena hållet. Hästarna fick en paus och fick äta lite gräs och sedan bestämde vi oss för att börja rida tillbaka eftersom vi varit ute ett tag. Men nästa gång ska vi utforska mer! Vi red tillbaka en bit och sedan stannade vi för att låta hästarna beta och för att vi skulle kunna fika. Det var mysigt och hästarna var nöjda. Vi promenerade sedan med dem resten av biten hem och när vi kommit tillbaka var både vi och hästarna väldigt trötta.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>