Var rädda om er

(Kopierat från gamla bloggen)

Idag mår jag sämre än igår. Dels för att jag blivit sjukare men också för att det hänt andra saker.

Vissa saker känns väldigt overkliga. Trots att man hör och läser om dem nästan varje dag känns det fortfarande overkligt. Tills det händer en själv, eller någon som står en nära. Och när det gör det så gör det ont. Så sjukt ont. Man känner sig helt hjälplös och man blir så rädd.

Mer än så kan jag och vill jag inte skriva. Åtminstone inte förrän allt löst sig, vilket det ska göra. Jag behövde bara skriva av mig lite kort någonstans och eftersom jag inte har kvar min privata blogg fick det bli här.

För att tänka på annat började jag skriva ihop min och kaninernas anmälan till läppecupen. Jag ser fram emot att tävla två dagar i rad med mina 3 bästa vänner. ♥

uihty

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>