Finaste hästen

(Kopierat från gamla bloggen!)

Alltså Livan är verkligen två helt olika hästar under året

Sommar-Livis är helt okomplicerad, alla kan rida henne, hon är nästan helt otittig, jag kan rida ut utan problem och hoppa i halsring på banan utan att hon blir övertaggad.

Vinter-Livis däremot, hon är en riktig diva, kan inte stå stilla på stallgången, kan inte ridas av vem som helst, är supertittig, går inte att rida ut på själv och är oftast rätt galen när vi rider på banan med.

Det positiva med Vinter-Livis är dock att hon har mycket mer energi och älskar att busa löst på banan, vilket är super kul! Sådant är Sommar-Livis alldeles för trött för liksom.

Nog om det, idag var de två tjejerna ute och red igen! De fick hoppa lite och Livan skötte sig helt fantastiskt. Hon stannade inte en enda gång och kom hon lite konstigt på ett hinder så löste hon det ändå. Hon var inte övertaggad heller utan tog det så lugnt och fint. Hon är så himla snäll, min fina lilla häst! ♥

Efteråt var hon lagom svettig så hon fick sig en dusch innan hon gick ut i hagen igen.

Imorgon har jag och Livis inget särskilt planerat. Funderar på om jag ska försöka få med mig min pappa till stallet så han kan få prova på att rida igen. Om ni inte minns hur det gick sist så slutade det med att hans lite ostabila skänkel fick Vinter-Livis att få nog så han fick sig en flygtur. Men jag är säker på att det skulle gå mycket bättre nu, haha!

tb 1 tb 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>