Fredag & första juli

Hur kan redan halva 2016 ha gått?

Hela familjen (- min äldsta lillebror) hängde med till stallet idag! Pappa och Jonte stod och metade någonstans, min mamma plockade bort skräp i gamla hagen och jag gick runt och lät Livan beta utanför hagen en stund. När Jonte och pappa kom tillbaka fick Jonte skritta på Livan en stund. Min pappa hade ont i ryggen så han får göra ett nytt försök någon annan gång. Livan skötte sig i alla fall lika fint som Sommar-Livis alltid gör. Hon var väldigt trött efter igår så det var nog skönt att bara få ta det lugnt idag. Imorgon blir det vila för henne och på söndag kanske vi kan rida ut.

Imorgon är det tävlingsdags igen! Det var ett tag sen jag var iväg med alla 3 samtidigt, men imorgon är det dags igen och det ska bli så kul! Det kommer vara krokig bana  och vi kommer hålla till på Julita Gård. Jag gillar tävlingsplatsen förutom att det är rätt mycket folk vilket inte Aqua alltid uppskattar. Men det ska nog gå bra, hon gör alltid sitt bästa min fina tjej. De andra två är väldigt obrydda om det som finns runt omkring. Nästa tävling är Läppe-cupen och den ser jag så mycket fram emot! Men direkt efter den är det dags för mig att börja sommarjobba. Är redan jättenervös och kommer garanterat tappa bort mig där, haha..

13555998_986015894850668_41622970_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>