Och där var horselife tillbaka!

Nu ser jag att jag kan gå in här och blogga igen!

Medan sidan var ”temporärt nere för underhåll” passade jag på att blogga på min gamla blogg, så nu ska jag bara kopiera inläggen och lägga dem här istället.

Idag var jag i alla fall i Norrköping med hela min familj. Vi åkte för att hämta en ny bur åt Kiwi och Aqua som vi ska dela av åt dem. Att få hem den var inga problem och den var verkligen helt perfekt. Men. Ett stort MEN. Den går inte ner genom källardörren. Alltså på riktigt.

Vi tänkte att om vi plockar bort källardörren kanske vi kan krångla oss in med den 2,5 meter långa buren, men nej. Skitdörren går inte att ta bort då den slår i kanten där uppe om man ska lyfta av den och gångjärnen sitter som sten. Nej men då får det bli plan B då. Att slakta buren lite grann. Numera är vår nyköpta fina bur i två delar varav den ena delen, själva botten, lätt gick ner i källaren medan resten av problemet står kvar i hallen. Vad har vi gjort och hur tusan ska vi lösa detta? Hahaha alltså nej så jobbigt.

Lämnade problemet där hemma en stund och drog till stallet med Anna. Hade egentligen tänkt rida ut men efter att ha varit i Norrköping och allt var jag ganska trött. Som tur var kom tjejerna ut igen och red både Olivia och Lillen åt oss så det var ju toppen. De var lika duktiga som vanligt, även om Livis var lite trött. ♥

Saknar att löshoppa och busa med en galen och energifylld Livis! 

12631126_890063134445945_443992564_o12874100_921200501332208_688756180_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>