Träffade spanskaläraren i skogen

Idag var det dags för UTERITT! 

Vi gav oss iväg på samma runda som sist när vi äventyrade. Hästarna var lika duktiga som vanligt men Livan var lite tittigare än hon brukar. Det brukar hon i och för sig bli när värmen försvinner och hon inte är lika trött. Vi travade lite i skogen och på grusvägen och när vi vände tillbaka tog vi en galopp i vår nya galoppbacke! Livan som tyckte att en tistel med stora blad var jätteläskig fick gå bakom lillponnyn, men det gick strålande att galoppera ändå. Så härligt!

Precis efter vi saktat av möttes vi först av två ryttare på islänningar. Livan blev lite spänd och tittade på dem men det gick ändå bra att gå förbi. Sedan kom det två till + en vit liten hund som jag kände igen. Det visade sig att det var vår spanskalärare som kom ridande mot oss, haha! Vi stannade och pratade en stund och hon sa att om vi fortsatte på den vägen vi tänkt utforska och sedan svängde in på en stig till höger skulle vi komma tillbaka till vårt stall.

Vi sa hejdå och gav oss iväg. Först trodde vi att vi såg en stig genom högt gräs men sedan försvann ”stigen” och vi krånglade oss tillbaka mot grusvägen. Bara några meter fram fanns den riktiga stigen. Det visade sig att vi kommit in på den stigen från andra hållet en gång tidigare när vi ridit ”fel”. Den gången vågade vi inte fortsätta rida vidare när vi såg ett hus längre fram, som egentligen bara står vid sidan av grusvägen. Men i alla fall, vi kom tillbaka till stallet och vips hade vi hittat en ny runda! Numera existerar: Mini-rundan, lilla rundan, stora rundan och numera mega-rundan. 😉

Det var verkligen jättehärligt att rida ut och det är alltid kul att hitta nya vägar att rida! Imorgon får hon antagligen vila, eller så plaskar vi lite i vattnet. Orkar inte vänta på värmen längre, det ser ändå ut som att det ska vara 20-21 grader i två veckor framåt.. Så tråkigt! Vill ju ha riktig sommarvärme! Den kommer väl lagom när jag börjar jobba skulle jag tro, haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>