the truth is that I’m sorry though I told you not to worry

Det där med bloggandet alltså.. Det går inte så bra!

Något som går bra däremot är allt med Olivia.

Hon är verkligen härlig att vara med just nu. Vi behöver inte bråka över grejer och vi kan bara vara utan att hon stressar upp sig eller ska protestera. Hon kommer möter mig i hagen när jag kommer och ropar på henne och hon är lugn och avslappnad både i stallet och när vi rider. Allt är bra helt enkelt.

Sedan jag och Anna lärde oss den nya rundan har vi ridit den två gånger och senast var idag. Vädret var helt perfekt även om man kände hur regnet hängde i luften. Det var inte mycket flugor och insekter alls idag så det var skönt, både för oss och hästarna. Olivia har aldrig gått först runt den nya rundan men idag var det dags! Hon skötte sig så himla fint och blev inte rädd för något alls. Vi kunde trava och galoppera först också och hon höll sig lugn hela tiden!

Som väntat började det regna, men det var ganska skönt ändå. Det blev kanske lite väl mycket regn i slutet, men vi överlevde.

Nu har Olivia, Lillen och Gangster fått byta hage igen till den stora sommarhagen där det finns åtminstone lite mer gräs än i den de bytte till sist. Nöjda hästar!

Mamma och Olivia på banan igår! ⬇

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>