Vi lever!

Hallå!

Nu har jag jobbat tre dagar på sjukhuset och det hade inte kunnat bli bättre! Jag har oroat mig och haft panik helt i onödan, verkligen. Alla är verkligen jättesnälla här, både de som jobbar och patienterna. Min handledare är toppen och det är alltid kul att vara med henne. Hon vet precis hur hon ska göra för att öka mitt självförtroende, så nu drar jag iväg på uppdrag helt själv allt oftare. Visst är jag trött när jag kommer hem och har jätteont i fötterna, men vad gör det när jag trivs så bra?

Värmen har kommit tillbaka nu också, lagom när jag börjat jobba. Precis som jag misstänkte, haha! Men jag jobbar oftast 7:30-14:00 så jag har ju hela dagen kvar efteråt att spendera utomhus. Jag och Livan har badat en del nu vilket är underbart! Hon har blivit så modig och går långt ut och simmar lite bredvid mig. Sen vänder vi om och så lägger jag armen över ryggen på henne och får ”skjuts” tillbaka. 😉

Nu ska jag se på någon youtubevideo till och sedan försöka sova. Har ställt om ganska bra nu, så det är inte allt för jobbigt att kliva upp klockan 6!

Har inga nya mobilbilder på datorn just nu så slänger in lite bilder på Aqua från en av helgens tävlingar!

Aqua 2 Aqua 14 Aqua 37 Aqua 45

Foto: Tilda

 

 

One thought on “Vi lever!

  1. åh vad mysiga bilder 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>