Helg!

Även om mitt sommarjobb är toppen blir jag verkligen helt slut efter 5 dagars jobb.

Imorgon får jag äntligen sova ut utan att ha något larm ställt på 06:00! Och på måndag jobbar jag 12:30-19:00 så det blir lite sovmorgon då med.

Igår var jag och Anna i stallet tillsammans en sista gång innan hon åker iväg och är borta typ resten av sommarlovet. Vi var i stallet länge och passade på att rida ut! Vi hade med oss varsin ryggsäck med chokladpinnar och hallonsaft i. Det blev lite jobbigt att trava, men i galoppen höll sig ryggsäckarna faktiskt ganska stilla.

Livan skötte sig verkligen superfint under uteritten. Hon fick varva lite mellan att gå först och sist, men skötte både och jättebra. Vi tog en lite längre galoppsträcka och hon var jättefin även om hon varit lite tittig precis innan. Så fort jag fattade galopp lyssnade hon och bara körde på utan problem. Hon höll igång hela vägen och blev inte överpigg heller, så duktig! I andra galoppbacken var hon ännu lite piggare så det var kul. När vi kommit fram till en grusväg med en äng vid sidan av fick hästarna beta där medan vi fikade på hästryggen, haha!

När vi kom tillbaka avslutade vi med att bada med hästarna. Det var supermysigt att bada där på kvällen och hästarna verkade nöjda dem med. Sist av allt fikade vi lite till, med kladdkaka, grädde och hallon som vi plockade på vägen till stallet. Underbart gott!

Idag gick jag och Livan bara en liten promenad, till ängen och tillbaka. Hon fick beta en stund och sedan gick vi hem igen. Hon hade lite energi kvar ändå, för trava kunde hon göra bredvid mig när jag började springa lite.

13835537_999376373514620_1693842998_o 13838214_999376376847953_1141466376_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>