Älskade hästar

I lördags kom jag hem så sent så jag kollade bara till hästarna, men både igår och idag fick Livan komma ut en sväng!

Igår cyklade jag ut med min mamma och sedan gav hon sig iväg på en springrunda medan jag och Livan hängde på. Vi tog den lilla skogsrundan och jag travade där det gick. Livis var riktigt pigg och tyckte det var väldigt kul att springa i skogen, sötan! Galopperade i vanliga backen också och en gång till på raksträckan på vägen hem. Hon skötte sig verkligen strålande trots att vi var ”ensamma”. Det var bara min mamma som var lite konstig i början när hon sprungit i förväg och stod och väntade på oss längre fram. 😉

Idag kom tjejerna ut och red igen. Vi drog ut på en uteritt runt stora rundan som vi inte ridit på evigheter. Både Lillen och Livan skötte sig sååå otroligt fint! Inte ett enda hopp åt sidan eller ens en reaktion på något läskigt. Jag fick springa lite jag med i mina fancy foppatofflor medan de travade och galopperade. Livan var väldigt lugn idag och var så himla snäll! Älskar att se henne från marken och se hur fint hon tar hand om andra ryttare. Hon är så bra! ♥

Nästa gång ska jag försöka låna Gangster så vi kan rida ut allihopa, så jag slipper skämmas över hur otränad jag är när jag springer bredvid, haha!

Jag ska se till att fota lite nya bilder på henne snart, det var ett tag sen nu. Bilden nedan är från maj, snart tre månader sen ju!

2 thoughts on “Älskade hästar

  1. sååå fin bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>