Uteritt med tre pigga hästar

Idag var tjejerna ute igen och denna gång hade även jag en häst till uteritten

Det var så roligt att få rida Gangster igen! Vet inte riktigt när han reds senast, men en tjej brukar vara ute då och då och rida honom. Hans ägare sa att han var igång i alla fall. Han fick låna Livans träns med indianhacket vilket han gick rätt fint på.

Alla hästarna var riktigt pigga och Gangster tyckte det var supertråkigt att trava så det blev galopp nästan varje gång. Eller snabb tölt som sedan gick över till galopp. Även om han drog på lite så kände jag att jag hade kontroll och han lyssnade helt okej. Av någon anledning känner jag mig helt trygg på honom. Känner mig faktiskt tryggare på honom än på Livan. Gangster känner jag mer eller mindre utan till känns det som, och jag vet nästan alltid hur han kommer reagera på saker. Livan kan göra lite mer plötsliga reaktioner så jag blir nog automatiskt mer spänd.

Hästarna var i alla fall pigga och glada! Olivia och Lillen skötte sig fantastiskt idag med och var ännu piggare. Livan fick lite mer plats i galoppen bakom Gangster och även hon drog på ordentligt i sista galoppbacken. Gangster körde några bockningar när jag ställde mig upp för att göra det lite lättare för honom, så då fick jag sätta mig igen och be honom gå mer framåt istället, vilket han gärna gjorde! Galning, haha!

Vi avslutade med att sjöhästarna (Olivia och Lillen) fick bada nere vid vattnet en stund tillsammans med oss. Så mysigt!

En perfekt avslutning på en seg jobbdag. Morgondagen kommer dock vara ännu segare då jag jobbar kväll. Jag sover ju fram tills jag måste iväg till jobbet som börjar halv 1 och sedan är jag inte hemma för en 7 och då har ju hela dagen gått. Jobbar hellre dag (7.30 – 14) och kliver upp klockan 6 för att sedan ha ”hela” dagen kvar. På kvällarna finns det heller inget att göra nästan. Sist jag jobbade kväll satt jag typ bara av tiden i personalrummet där min handledare också satt. Visst är det skönt att få vila lite, men tiden går rätt sakta då.

Förresten, kolla vem jag hittade påväg hem från jobbet idag!?!? Har redan en (min första var en pikachu), men denna har högre cp. Och jag vill ju kunna evolva en till en raichu någon gång ifall jag inte hittar någon. 

13901759_1007221809396743_1719976832_o13931606_1007221806063410_223812602_o13918449_1007221942730063_1510727682_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>