Härlig uteritt med nya vägar

Idag drog jag och tjejerna ut på uteritt igen!

Gangster skötte sig riktigt fint idag och vi kunde till och med trava över ängen utan att det blev fler än max 3 galoppsprång. Vi blev jagade av två bromsar så vi försökte jaga bort dem med pinnar och våra händer, men det enda sättet som funkade var att galoppera iväg en bit. Då hängde de små (okej de är gigantiska) monstren inte med.

När vi tagit vår vanliga runda fortsatte vi bortåt över vägen och in i skogen på andra sidan. Tjejerna visste att det fanns en runda åt det hållet med så den provade vi. Vi red där jag tidigare brukade gå/cykla till stallet och jag har aldrig tänkt på att man lika gärna kan rida där. Vi fortsatte på en grusväg och sedan svängde vi in mot en perfekt galoppsträcka. Inga gropar i marken, inga backar och riktigt lång. Perfekt. Vi var så klart tvungna att prova den och hästarna skötte sig så fint trots att de aldrig gått där tidigare. Mot slutet blev Gangster lite trött så då saktade vi av och så fick han massor av beröm. Duktiga lillhästen!

Är så sugen på att rida den nya rundan imorgon igen, fast då på Livan. Men tjejerna kommer nog inte ut då och båda mina föräldrar jobbar så jag kanske får ge mig ut själv. Sällskap sökes! Ridande, gående eller cyklande spelar ingen roll! 😉

En bild från förra sommaren på mig och lillhästen. saknar mitt långa hår en aning

lillhäst

Foto: Tilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>