I know you’re seeing black and white so I’ll paint you a clear blue sky

Hej igen, vi lever fortfarande!
Får nog göra två inlägg för det blir nog lite väl långt om jag ska få plats med både måndagens och tisdagens ridtur i ett inlägg.

I måndags red jag och tjejerna ut runt den nya rundan vilket gick toppenbra! Gangster som jag red var dock inte så pigg på att gå först, så istället fick han gå i mitten eller sist. Då blev han istället helt övertaggad, men så fort han hamnade först igen blev han fastklistrad i marken.. Som vanligt med honom alltså!

När vi ridit rundan en gång red vi tillbaka till en äng vi red förbi på vägen. Där stannade vi och red en stund. I början stod jag mest och kollade på från marken medan Gangster stod och åt. Som den klumpiga lilla bebishäst han är så lyckades han så klart kliva på min fot, och där stod han kvar en stund. Trots att han är barfota gör det ändå rätt ont i flera dagar efter. Men men!

Tjejerna hoppade lite över en björk som låg vält på ängen också och Livan hade hur kul som helst! Snälla som de är tyckte de att jag också skulle få hoppa lite, så jag fick ”låna” mina egna häst och hoppa lite jag med. Det blev en stooor skillnad efter att ha suttit på Gangster som inte alls gått fram för skänkeln, till att sitta på Livis som lyssnade direkt, bara man tänker framåt nästan. Hon var verkligen jättepigg och det var superkul att få hoppa henne lite, det var ändå ett bra tag sen! När jag gick in på en volt en stund blev hon lite springig i traven men så småningom lugnade hon sig lite. Satt kvar på Livan resten av turen och en av tjejerna fick ta Gangster. Vi galopperade lite fram och tillbaka på ängen också, sååå härligt! Gangster la in lite bockningar, men det var bara hans vanliga små skutt så det var lugnt, haha!

Det var tre svettiga och trötta hästar och minst lika trötta ryttare som kom tillbaka till stallet. Livan och Lillen fick varsin dusch med vattenslangen efteråt och lilla Gangster som tycker den är livsfarlig fick svampas av istället.

Varför skriver jag alltid så lååååångt hahah. Tur att jag bara bloggar för min egen skull!

Livan

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>