Without you I am colour-blind, it’s raining every time I open my eyes

Nästa ridpass då!

Eftersom Livan kämpade på så bra dagen innan så fick hon komma ut och jogga lite lugnt igår. Både min mamma och min pappa hängde med som sällskap. De sprang bredvid mig och Livan, och vi tog samma runda som i tisdags. Livis skötte sig verkligen såå fint trots att vi var utan sällskap i form av en annan häst. I början kikade hon på lite saker men när vi kommit igång så körde hon bara på.

Vi travade nästan hela tiden förutom i nedförsbackarna. Hon kändes pigg och fin och hon kunde slappna av väldigt fint också. På raksträckan tog vi en galopp också och lämnade mamma och pappa bakom oss. Hon körde bara på helt utan problem i galoppen och tittade inte på en enda grej. Så duktig! Vi skrittade en bit efter det när det ändå var så mycket rötter på skogsstigen vi red på. När vi kommit ut ur skogen och gått en bit på vägen travade vi lite till och då blev hon riktigt pigg, haha!

Det är så kul att känna hur hennes självförtroende växer och hon vågar ta för sig mer och mer. Tidigare har det nästan alltid varit ”Men måste vi verkligen trava här? Herregud såg du stenen där? *hopp-åt-sidan-sen-tvärstopp*” Nu är det mer ”ÅH, får jag trava!? Tjoho!” 😉

Idag fick hon sig en välförtjänt vilodag medan tjejerna kom ut och red Lillen och Gangster en stund på banan. Hon blev dock lite avundsjuk och skulle så klart hänga med ut ur hagen hon med. När jag sedan släppte ut henne igen stod hon och väntade på oss, för att sedan gnägga när vi kom ut och gick mot banan. Hon är för söt, haha!

Som sagt, nya bilder behövs! Här är i alla fall en gammal bild från när stallkatten (lilla Morran som numera är försvunnen) chillade på Livis medan hovslagaren var ute. Var själv inte där, men fick bilden skickad till mig från Gangsters ägare! 

Morrlivia 1

2 thoughts on “Without you I am colour-blind, it’s raining every time I open my eyes

  1. MEN GUUUD ??? HUR SÖT BILD?!

    • Men ellerhur!? Smälte lite när jag såg den haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>