Kommer inte på någon rubrik, men hej typ

Heeeellooo

Dagen idag var verkligen sjukt seg. Mådde lite sådär och var hur trött som helst. Hade ett prov direkt på morgonen som faktiskt gick helt okej, kändes det som i alla fall. Avslutade dagen med att göra någon ”aktivitet” på ledarskapslektionen som en grupp fixat. Var så långt utanför min comfort zone som det bara kan bli, så det var lagom kul.

Det var extra skönt att komma till stallet efteråt och trots att det inte gick så jättebra med löshoppningen idag så hade jag och Livis ändå rätt kul.

Sist vi löshoppade gick det riktigt bra, nästan lite för bra. Hon var helt galen och busade runt som bara den. Tyvärr exploderade hon nog lite för mycket så det kom lite blod ur ena näsborren på henne. Troligtvis var det ett tunt ytligt blodkärl som sprack, för när jag spolat ur så kom det inget mer. Avslutade där i alla fall så fick hon äta lite gräs istället.

Idag var hon inte särskilt taggad utan travade på lite sakta när jag bad henne gå framåt. Istället för att tvinga henne till något knäppte jag på ett grimskaft och så sprang vi tillsammans och hoppade lite. Det gick mycket bättre och jag behövde inte direkt ta i grimskaftet utan hon hängde med ändå.

Olivia verkar annars må väldigt bra. Hon verkar så tillfreds och glad. Hon trivs med sina grabbar i hennes lilla flock. Hon kommer och möter både mig och andra när vi går in i hagen och uppskattar lite kli i pannan mer än vad hon gjort tidigare. Min fina lilla häst, är så glad att jag har henne. ♥

Gammal bild från en mysig kväll i sommarhagen. Fina divan längst fram, en flygande Gangster i mitten och så Lillen längst bak!

13091625_945708152214776_1162408955_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>