I’m prepared to sacrifice my life I would gladly do it twice

Hej igen, bloggar två dagar i rad! Herregud, imponerande!

Idag fyller Niall 23 år så grattis till honom ♥

Dagen idag var ganska lugn. Hade först sovmorgon och sedan hade vi jeopardy på första lektionen. Sen var det bara två lektioner kvar + en föreläsning som var rätt kul.

I stallet fick det bli lite ridning på banan. Eftersom både hon och jag egentligen ogillar att vara på banan så körde vi tränslöst för att göra det lite roligare. Hade först en halsring men efter vi skrittat fram så rök även den. Red istället med två spön som använde när jag behövde visa lite tydligare vart vi skulle. Hon skötte sig verkligen över förväntan. Det var trots allt flera månader sen vi red utan träns så jag är jättenöjd. Självklart blir det lite frustrerande när hon helt plötsligt får för sig att ignorera en signal som hon för några sekunder sen lyssnade på, men men, mares will always be mares. 😉

I traven var hon i alla fall jättefin, avslappnad och gick så fint lång och låg. Galoppen var även den fin även om vi bara körde korta bitar för att hålla motivationen uppe. Mot slutet blev hon lite trött men avslutade fint med en sista galopp i högervarvet. Det jobbigaste med det hela är dock att hon blir så irriterad när hon blir störd. Hon är alltid är såå koncentrerad när vi rider tränslöst, så när en annan häst kommer lite nära eller kanske står i mitten blir hon irriterad för att hon tappar fokus. Det bästa är att rida ensam på banan, men idag fick det bli med sällskap vilket jag uppskattar även om hon inte gör det, haha!

Imorgon är det studiedag så det ska bli skönt att få sova ut lite extra länge mitt i veckan. Får se hur det blir imorgon men troligtvis ska två tjejer som jag red i samma ridgrupp som på ridskolan komma ut till stallet så någon av dem rider nog Livan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>