Ledig onsdag

Studiedag idag som sagt!

Sov ganska länge även om jag hade velat sova längre. Blev väckt av att min yngsta lillebror på snart 9 år kastade ett pappersflygplan på mig haha..

Efter lunch slängde jag ihop lite chokladbollar och sedan drog jag till stallet med Anna. Två tjejer vi känner från ridskolan kom och red våra hästar idag så vi satt på ängen och fikade och tittade på. Jag passade på att fota lite också för skojs skull. Så mysigt!

Tjejerna var jätteduktiga och hästarna med. Det blev mycket galopp idag och Livan skötte sig riktigt fint men var lite pigg och stark. Hon såg riktigt fin ut i traven när hon var lite lugn, så lätt och svävande liksom. Två nöjda, frustande och svettiga hästar skrittade hemåt efteråt.

Imorgon har jag troligtvis sovmorgon och börjar inte förrän vid 12.15! Härligt härligt!

14285154_1041712379281019_1661317103_o

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>